Партньори в България

Международни партньори

За спонсори и дарители

Екипът на фондация „АРТ ОФИС” работи за професионалното представяне и разпространение на съвременно изкуство в страната и чужбина. За да осъществяваме нашата дейност ние се нуждаем от подкрепата на социално отговорния български бизнес.

България присъства отчетливо на международната културна сцена чрез своите творци. Съвременното българско изкуство и неговите най-новаторски форми се създават благодарение на таланта на младите артисти в България. Като им помагаме да представят творбите си, ние осигуряваме условия за тяхното творческо развитие.

Заедно можем да работим за това, съвременното изкуство да достига до повече зрители в залите из цялата страна и по света. Съприкосновението с изкуството чрез привличане на младите хора в залите и включването им в творческия процес допринася за тяхното пълноценно личностно формиране.

При сключване на договор за спонсорство Вашето лого ще присъства на всички разпространявани от нас промоционални материали за представяните културни продукти, които достигат до публиката в страната и извън нея. То ще бъде публикувано и на нашата Интернет страница, която е достъпна и за много наши партньори в чужбина.

Даренията, направени в полза на фондация „АРТ ОФИС”, се приспадат при определяне на данъка върху печалбата от дейността на организацията Ви. Тяхното използване и разходване се извършва съобразно изразената от Вас воля по прозрачни и публично оповестени правила и подлежи на обществен контрол

За повече информация се свържете с нас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *